031-380 39 00 info@proffscall.se

JOBBA MED OSS!

ACCOUNT MANAGER / BUSINESS-TO-BUSINESS SÄLJARE

Är du redo för ny karriär? Vill du sälja en spännande produkt? Proffs Call i Göteborg AB söker just nu 4 st nya medarbetare till vårt kontor på Vasaplatsen i Göteborg.

Vi arbetar idag med försäljning av Tele2s produkter mot företag som behöver hjälp med att förbättra sina befintliga abonnemang eller behöver nya. Vi erbjuder en bred och flexibel produkt / tjänsteportfölj som dessutom är otroligt rolig att jobba med eftersom vi kan kan ta fram helt unika erbjudanden och paket till våra kunder.

Du gillar att utmana dig själv och vill ha ett roligt jobb där du kan utvecklas varje dag. Du gillar också tanken med att kunna påverka din egen lön och belönas efter prestation. Som person ska du vara social, driven, målmedveten och gilla att jobba både individuellt och i grupp.

Du har kanske jobb idag och är duktig på det du gör men känner att du inte tjänar tillräckligt mycket pengar? Du har långa arbetsdagar? Du känner att du inte har några riktiga mål att arbeta mot? Du kanske känner dig pressad och inte längre har kul på jobbet eller bara vill få möjligheten att utvecklas?

 

Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan!

Vi utbildar dig för att lyckas med din försäljning och dina mål.

Arbetstid: Mån-Tors 08:30-16:55 (Fredagar 08:30-15.55)

Vi tycker motivation och trivsel är väldigt viktigt och därmed ser vi till att ha en hel del aktiviteter både på och utanför arbetsplatsen.

Vill du vara med på resan? Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningar löpande.

Emelie Larsson, Vice VD
Tel: 070-000 13 12
Mail: emelie@proffscall.se